Marit Hendriksen
info[a]dogdoc.nl

Brouwersvaart 18
2013 RA Haarlem
06-48765241 
Ook leuk om eens over te lezen

De nieuwste sport voor hond en baas. Meedoen of zelf instructeur worden?

www.woofcamp.nl

Meer

Erkend leerbedrijf

Dagje weg zonder hond?

 

Dagopvang

Wilt u een keer een dagje weg, maar vindt u een kennel niet (goed) volstaan?

Bij DogDoc kunt u uw hond met een gerust hart achterlaten. In een huiselijke omgeving wordt de hond opgevangen en zal hij meedraaien gedurende de dag. Met maximaal drie honden krijgt uw hond de nodige knuffels en aandacht. Persoonlijke aandacht, een kleine roedel, veel beweging en zo veel mogelijk contact met andere honden zijn de kenmerken van DogDoc Dagopvang.

Voor hele moeilijke honden wordt een geschikte plek gevonden in huis waar ze niet worden weggestopt maar de veiligheid boven alles staat zonder daarmee kwaliteit van dit dagje uit voor de hond uit het oog te verliezen.

De honden worden verwend en gemasseerd. Wanneer mogelijk mogen ze mee in een roedel wandeling. Puppies worden gesocialiseerd en er wordt buiten dat er gepast gewandeld en geknuffeld wordt, ook getraind. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zindelijk maken, kennis maken met kleinvee, geluid- en vuurwerktraining, benchtraining etc. 

Een waar dagje uit voor uw hond!

ps. Nieuwsgierig wat uw hond meemaakt? Dagelijks kunt u foto's bekijken via de facebook groep DogDoc.2 x per week bij DogDoc  

 Fay

 

  

 

  

Jochie   Peer

 

 

 

 

 

terug