Marit Hendriksen
info[a]dogdoc.nl

Brouwersvaart 18
2013 RA Haarlem
06-48765241 
Ook leuk om eens over te lezen

De nieuwste sport voor hond en baas. Meedoen of zelf instructeur worden?

www.woofcamp.nl

Meer

Wanneer heeft uw hond eigenlijk een (gedrags)probleem?


Het antwoord op deze vraag is simpel: wanneer u het als een probleem ervaart. 

De meeste hondenbezitters hebben zich aangepast aan bepaalde gedragingen van hun hond. Gedragingen waar ze zich aan storen, maar waarvan ze denken: "Ach, dat is nu eenmaal zo en bij mijn volgende hond pak ik het anders aan".

Maar ondertussen laten ze hun hond nooit meer los lopen, omdat hij niet goed luistert. Nemen ze hem niet meer mee naar vrienden of het terras, omdat hij zo vaak blaft. Kopen ze wel weer nieuwe slippers als hun hond het nieuwste paar heeft stukgebeten. En moeten ze zich telkens verontschuldigen voor de modderpoten die hun hond heeft achtergelaten bij het opspringen tegen mensen.

Waarom wachten op een volgende hond en het probleem niet meteen aanpakken? Vaak zijn dit soort gedragingen met een beetje inzet binnen korte tijd te veranderen. Een kleine moeite met een groot plezier, voor u en uw hond!

Vaak wordt gedacht dat dit met een wat oudere hond niet meer mogelijk is. Dit is echter onjuist. DogDoc gelooft er sterk in dat gedrag af-én aan te leren is waardoor het altijd mogelijk is om uw eigen leven op deze manier te veraangenamen.

Een heel belangrijk aspect is echter wel: u moet het zelf graag willen!

 

Hieronder hebben een aantal tevreden baasjes hun ervaringen met DogDoc gedeeld: