TOET

Toet had problemen met het lawaai van Oud&Nieuw en ook met de dood van zijn overleden maatje waar hij al geruime tijd mee samenleefde. Met Toet is alleen mailcontact nodig geweest.

"We hebben oud- en nieuw dus goed overleefd. Thank god. Het overige probleem van het niet mee willen gaat beter. Het is echt een eigenwijze dame. Wanneer we vanuit huis meteen gaan wandelen, heeft ze soms helemaal geen zin. Maar gaan we naar de garage (onder ons gebouw) dan weet ze al dat we met de auto iets leuks gaan doen en is ze dolenthousiast. Springt in het rond en weet van blijdschap  niet wat ze het eerst zal doen. Eigenlijk is het helemaal duidelijk. Ze vindt in de buurt wandelen gewoon supersaai. Nu wonen we in de stad en moeten we een aantal hobbels overwinnen. Er wordt volop gebouwd met lawaai en dat vindt madame niet leuk, dus in de achteruit
Nou jij zal begrijpen, zeker met je nieuwe status, dat ze ons lekker aan het 'inpakken' is. Soms geven we hier aan toe maar meestal niet. Dus riem strak en gaan met die banaan. Ik wil haar dan ook nog wel een in haar nekvel pakken en dat helpt goed.
Eigenlijk gaat het best goed. Dus directe hulp is niet meer nodig. Mochten we het toch weer moeilijk krijgen met Toet dan gaan we zeker contact met je opnemen, maar nu is het niet echt nodig. Je hebt eigenlijk met een paar simpele aanwijzingen ons al zeer geholpen.
Dank hiervoor.
Ik wens je heel veel succes met je praktijk en ik weet je te vinden.
Groet Anneke"

Toet is helaas overleden na een kort ziekbed. Ik wens Anneke en familie veel sterkte toe.

Terug naar ovezicht