Marit Hendriksen
info[a]dogdoc.nl

Brouwersvaart 18
2013 RA Haarlem
06-48765241 
Ook leuk om eens over te lezen

De nieuwste sport voor hond en baas. Meedoen of zelf instructeur worden?

www.woofcamp.nl

Meer

Werkwijze

 

Gedragstherapeuten zijn allemaal anders, werken anders en kunnen op verschillende manieren dezelfde resultaten boeken. Hoe weet u nu of DogDoc de juiste is? Het advies wat DogDoc u daarin kan geven:

Ga op uw gevoel af!

Klikt het tussen u en DogDoc? Klikt het tussen DogDoc en uw hond? Is er duidelijkheid over de werkwijze van DogDoc voordat we beginnen?

Laat u overtuigen door de uitleg hieronder, door de verhalen van andere baasjes "zie portfolio" of neem contact op met DogDoc. 

Uiteraard zijn de verplichte diploma’s ook een goed uitgangspunt om voor DogDoc te kiezen. 

 

Gedragstherapie

Elke hond is uniek en heeft daarmee ook zijn eigen unieke fratsen. Hierdoor is er geen standaard manier om probleemgedrag van honden aan te pakken. 

Allereerst hebben we telefonisch contact, waarin ik alvast tips geef aan de hand van uw verhaal. Twee weken later bezoek ik u en uw hond thuis. In de tussentijd maakt u zelf de start waardoor u verandering kunt waarnemen. 

Na het huisbezoek wordt er samen besloten of er al dan niet een vervolgafspraak wordt gemaakt, al naar gelang het gedrag van uw hond en de benodigde inzet van DogDoc. Dit kan na een paar maanden zijn om de puntjes op de i te kunnen zetten, of bijvoorbeeld wekelijkse training of email contact.

Elk probleem kan worden verholpen dus waarom storen aan het gedrag van uw hond als u het ook kunt aanpakken?

Mocht u nog vragen hebben of gewoon vrijblijvend kennis willen maken, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

 

Van pup tot puber

Samen met DogDoc bespreekt u waar u behoefte aan heeft. Wekelijks prive les of eens in de paar weken met tussendoor huiswerkbespreking? Alles is mogelijk om u en uw hond te begeleiden van pup tot puber. 

Mocht u nog vragen hebben of gewoon vrijblijvend kennis willen maken, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

 

DogDoc kan u ook ondersteunen bij: