HOERA! Een puppy!


Het leukste familieboek over de opvoeding van je pup.

Binnenkort verkrijgbaar via deze site!!!

De familie Rommelbips krijgt een nieuwe puppy: Bobby. Maar ojee... Er komt heel wat bij kijken, zo'n beestje, ook al is hij nog zo lief. De familie Rommelbips komt met Bobby in allerlei herkenbare situaties terecht. Ze gaan met hem wandelen, spelen met hem en verzorgen hem. Meestal gaat het goed, maar soms doet Bobby dingen die ze niet willen. Dan is hij een beetje stout. Gelukkig komt het altijd weer goed!

Opbouw
Dit voorleesboek behandelt in verschillende hoofdstukken belangrijke onderwerpen zoals wandelen, bijten en opvoeden maar dan wel met het hele gezin.
Boordevol voorleesverhalen, tips voor de ouders, doe opdrachten en mooie tekeningen.

Wat maakt het boek leuk?
In dit boek leef en groei je mee met het gezin Rommelbips. Het is een gezin met 2 kinderen, vader, moeder, een jongen van 7 en een meisje van 5 waarin veel ouders zich herkennen. Ieder gezinslid heeft met ieder een unieke kledingstijl, een duidelijk eigen karakter, typische uitspraken en rare trekjes. Omdat twee van de makers kinderen hebben in leeftijd van 4-8 jaar weten ze ook precies wat er leeft in kinderhoofden en wat kinderen leuk vinden. Je gaat samen met het gezin op ontdekkingsreis en leert ze beter kennen. En je leert als het ware mee met het gezin: de tips worden luchtig gebracht op een praktische manier. Je leert ook Bobby de hond steeds beter kennen. Want die heeft, zoals alle honden, ook zijn eigen unieke karakter.

Wil je als eerste het boek door je brievenbus ontvangen?

Stuur dan alvast een mailtje met je adresgegevens naar info@DogDoc.nl o.v.v. Bobby. Is het voor een speciaal iemand, horen we graag voor wie en maken we er een leuke cadeautje van.