Hond Uitzoeken

Ben je op zoek naar een hond en weet je niet zo goed waar te beginnen? Of heb je al een op het oog en wil je weten waar je bij deze hond op moet letten?

DogDoc begeleid mensen bij het uitzoeken van een passende hond door in een 1 op 1 begeleiding de juiste vragen te stellen, naar de gezinssituatie en leefpatronen te kijken en daar de juiste soort hond bij te adviseren.

Daarnaast gaat DogDoc met je mee naar het asiel of de fokker en kan je ter plekke op dingen wijzen en attenderen die jou op het eerste zicht ontgaan. Op die manier maak je een wel overwogen keuze.

Onze Pup tot Puber Coaching zorgt ervoor dat je je hond meteen de juiste dingen aanleert en op de juiste manier in de leidersrol stapt die jouw hond nodig heeft van je. Op die manier voorkom je veel probleem gedrag in de toekomst en creëer je een goede band met je nieuwe gezinslid. En mocht je hond toch vervelend gedrag ontwikkelen op een later moment, dan sta ik je ook daar met mijn Gedragstherapie graag in bij. 

INTERESSE?

Bel of app me 06-48765241 voor een vrijblijvende eerste kennismaking.

TARIEVEN

Om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan zal DogDoc je na de eerste (telefonische) kennismaking een inschatting geven van de benodigde aanpak en daaraan verbonden kosten. 

Telefonisch/mail consult€ 25,-
1 op 1 consult (al dan niet aan huis)€85,- per uur

Alle prijzen zijn inclusief BTW en bij aan huis bezoeken wordt een kilometer vergoeding ter waarde van á € 0,21 per km in rekening gebracht.