Uitlaatservice

Ben je niet in staat om je hond (regelmatig) zelf uit te laten? Dan kan je jouw hond mee laten lopen bij de uitlaatservice van DogDoc. Ook als jouw hond bij een andere uitlaatservice niet welkom is omdat hij bijvoorbeeld niet van andere honden houdt of moelijk in de omgang is. DogDoc kijkt graag naar een mogelijke oplossing en  zal er alles aan doen om jouw hond een heerlijke wandeling te bezorgen.

De honden worden veilig vervoerd in aparte benches met licht en dakventilatie en de temperatuur achterin de bus wordt uitereaard goed in de gaten gehouden. Honden die wat extra in de gaten gehouden moeten worden, krijgen een tracker om tijdens de wandeling.

Bij de eerste kennismaking kijken we of het klikt en dan kijken we op welke momenten jouw hond mee wil lopen en bespreken we overige logistieke zaken.

Nieuwsgierig wat je hond meemaakt? Check onze facebook pagina.


TARIEVEN

Groepswandeling vaste dagen:€ 27,50
Groepswandeling los:€ 30,00
Individuele wandeling:€ 40,-
Weekend wandeling:€ 40,-
Avond wandeling:op aanvraag

De wandelingen duren minimaal 1 tot 2 uur en zo mogelijk mag de hond los lopen in een daarvoor bestemd gebied. 

Voorwaarden voor de uitlaatservice

  • Je hond dient ingeënt of getitert te zijn. Dit moet je kunnen aantonen bij de eerste kennismaking. 
  • Je hond moet preventief behandeld worden tegen vlooien en wormen. 
  • Als je hond loops of ziek is, kan hij of zij helaas niet met ons mee.
  • Jij, als eigenaar van de hond, dient de hond meeverzekerd te hebben in de WA-verzekering. Tevens blijf je te allen tijde verantwoordelijk voor jouw hond.


INSCHRIJVING

Let op! Op dit moment hanteert DogDoc een (korte) wachtlijst. Wil je dat jouw hond snel kans op een plekje maakt, vul dan alvast onderstaande formulier in. 

Gegevens hondeneigenaar

Gegevens hond

Achtergrond vragen

LET OP! Zelf het juiste voer gepast meegeven.

Dit is verplicht en onderdeel van de algemene voorwaarden van DogDoc

Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Alle velden met een * zijn verplicht.


Referenties

Maaike & Alice

Gedragstherapie

Onze hond Alice viel uit naar bijna elke hond die we tegenkwamen. We hebben twee trainingssessies met Marit gehad (een middag thuis en een middag op pad met hond), waarbij we in een paar uur heel veel geleerd hebben: hoe we het gedrag van de hond moeten interpreteren en hoe we het uitvalgedrag kunnen voorkomen door onszelf als leider op te stellen.

Ben

Uitlaatservice

Onze hond Ben staat te springen als hij de auto van Dogdoc hoort aankomen. Hij vind het heerlijk om samen met de andere honden over het strand te rennen of door de bossen te struinen. Wij zijn super tevreden met Dogdoc en zullen nog lang gebruik blijven maken van deze geweldige uitlaatservice!

Sjaak

Gedragstherapie

Sjaak een Jack Russel met verlatingsangst die je geen seconde alleen kon laten of hij blafte de hele buurt bij elkaar. We waren des einde raad en kwamen na wat omzwervingen bij Marit terecht. Marit is een top gedragstherapeut die de tijd voor je neemt en dingen helder en duidelijk uitlegt. Een half jaar later kan Sjaak inmiddels probleemloos 4 tot 6 uur thuis blijven en hij is dol op de dagopvang die Marit ook aanbiedt. 

Ranga de puber

Gedragstherapie

Ranga is een Duitse Staande Draadhaar en was als puber ontzettend stout en deed vanalles wat niet mocht of niet goed was. Dankzij Marit van Dogdoc is het ons gelukt Ranga te veranderen in een gehoorzame hond die niet meer brutaal blaft als haar iets verboden wordt, netjes naast me loopt zonder te trekken, vriendelijk met andere honden speelt, en in huis haar plaats kent. En dat allemaal binnen een tijdsbestek van 4 weken trainen. Zeer deskundig.