WOOFCAMP is BOOTCAMP voor jou én je hond

Deze sport is ontstaan vanuit de behoefte om meerdere vliegen in één klap te slaan. Je kent het vast wel: kom je thuis na een lange dag op kantoor en van je work-out in de sportschool, moet je ook nog je hond uitlaten! Jouw energie is op, maar jouw evenslustige viervoeter staat te popelen om lekker actief te zijn met zijn baasje. Marit bedacht daar een oplossing voor: WOOFCAMP een workout voor jou en je hond samen!

Dit is dé sport die uitdaging biedt voor jou én jouw hond. Met als bonus dat jullie band tussen jullie sterker wordt.

Tijdens WOOFCAMP wordt er gewerkt aan de algehele conditie van de mens en aan de gehoorzaamheid en aandachtsboog van de hond. En op speelse wijze wordt er gewerkt aan de relatie tussen deze twee teamleden. Ook het socialiseren en het werken met energie-overdracht komt ruimschoots aan bod in de WOOFCAMP-lessen. Kortom, een win-win situatie om vooral heel blij van te worden.


HOE WERKT HET?

WOOFCAMP wordt in blokken gegeven van elk 5 lessen. Elk blok vindt plaats op een andere locatie. Denk daarbij aan heide, duinen, bos, strand, stad enz. Dit is niet alleen leuk voor de afwisseling, maar brengt ook andere uitdagingen met zich mee omdat elke omgeving weer anders is. Per blok volgen de lessen elkaar in een logische opbouw op zodat de oefeningen die mens en hond doen steeds makkelijker gaan en er altijd ruimte is voor extra uitdaging of verfijning.

Als je hond probleemgedrag vertoond kan Marit je daarmee helpen. Mogelijk zijn er eerst enkele 1 op 1 sessies nodig (GedragsTherapie). Tijdens de WOOFCAMP-lessen kunnen jullie wel uitstekend blijven werken aan de probleempunten.


WAAR & WANNEER

Zaterdag 9:30-10:30 in HAARLEM (start wanneer het weer mag ivm Corona)

Blok BOS – start [datum]
Blok DUINEN – start [datum]
Blok URBAN – start [datum]
Blok STRAND - start [datum]
...


AANMELDEN?

Heb je interesse, stuur me dan een app-berichtje 06-48765241 om je aan te melden voor het eerstvolgende blok.


TARIEVEN

....

Zorg ervoor dat je de data van de lessen in je agenda noteert zodat je er geen hoeft te missen. In principe worden gemiste lessen niet vergoed.

KAN IK EEN LOSSE PROEFLES VOLGEN?

Ik leg je graag uit waarom wij geen losse proeflessen aanmoedigen. Dat heeft te maken met het managen van jouw verwachtingen en het warborgen van de flow van de lopende lessen.

Ten eerste weten we uit ervaring dat het sporten op deze manier pas écht leuk wordt na de 3e les. Als jij dus maar één keer komt, krijg je mogelijk een vertekend beeld. De combinatie zelf sporten én je hond in de gaten houden én hem enthousiasmeren bepaalde dingen te doen is uitdagend. Na les 3 ongeveer begint daar meer flow in te komen. Dan zijn jullie als team beter op elkaar ingespeeld, gaan de oefeningen jullie gemakkelijker af en weet de hond ook beter wat hij kan verwachten.

Ten tweede, zit er in de WOOFCAMP lessen een bepaalde opbouw. Wanneer er telkens nieuwe mensen mee doen wordt de flow van de les onderbroken.

Dus als je kennis wilt maken met WOOFCAMP meld je dan aan voor een heel blok, dat zijn vijf lessen. Dan heb je een veel completer beeld.