Dagopvang

Wil je een keer een dagje weg en zoek je een fijne plek waar je je hond in een huiselijke omgeving met een gerust hart kan achterlaten? Dan ben je bij DogDoc aan het juiste adres. 

Wij zorgen ervoor dat deze dag ook voor je hond voelt als een dagje uit. Met maximaal 3 honden te gelijk in de dagopvang is er veel persoonlijke aandacht. Wanneer mogelijk lopen ze mee met de roedelwandeling met andere honden uit de uitlaatservice (en anders krijgen de honden natuurlijk hun eigen wandeling). Lekker veel beweging en contact met andere honden staat centraal bij de werkmethode van DogDoc.

Alle honden zijn welkom, ook de zogenaamd “moeilijke” honden. We maken natuurlijk eerst even kennis en mocht het nodig zijn dan zorgen we ervoor dat we een (aparte) geschikte plek in huis vinden, maar zonder dat we de hond “wegstoppen.” We vinden het belangrijk dat elke hond zich welkom voelt. De veiligheid van alle aanwezigen staat daarbij natuurlijk boven alles.

Nieuwsgierig wat je hond meemaakt? Check onze facebook pagina.


TARIEVEN

Dagopvang:€ 40,-

Voorwaarden voor de dagovang

  • Je hond dient ingeënt of getitert te zijn. Dit moet je kunnen aantonen bij de eerste kennismaking. 
  • Je hond moet preventief behandeld worden tegen vlooien en wormen. 
  • Als je hond loops of ziek is, kan hij of zij helaas niet met ons mee.
  • Jij, als eigenaar van de hond, dient de hond meeverzekerd te hebben in de WA-verzekering. Tevens blijf je te allen tijde verantwoordelijk voor jouw hond.


INSCHRIJVING

Let op! Op dit moment hanteert DogDoc een wachtlijst. Wil je dat jouw hond snel kans op een plekje maakt, vul dan alvast onderstaande formulier in. 

Gegevens hondeneigenaar

Gegevens hond

Achtergrond vragen

LET OP! Zelf het juiste voer gepast meegeven.

Dit is verplicht en onderdeel van de algemene voorwaarden van DogDoc

Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Alle velden met een * zijn verplicht.


Referenties

Maaike & Alice

Gedragstherapie

Onze hond Alice viel uit naar bijna elke hond die we tegenkwamen. We hebben twee trainingssessies met Marit gehad (een middag thuis en een middag op pad met hond), waarbij we in een paar uur heel veel geleerd hebben: hoe we het gedrag van de hond moeten interpreteren en hoe we het uitvalgedrag kunnen voorkomen door onszelf als leider op te stellen.

Ben

Uitlaatservice

Onze hond Ben staat te springen als hij de auto van Dogdoc hoort aankomen. Hij vind het heerlijk om samen met de andere honden over het strand te rennen of door de bossen te struinen. Wij zijn super tevreden met Dogdoc en zullen nog lang gebruik blijven maken van deze geweldige uitlaatservice!

Sjaak

Gedragstherapie

Sjaak een Jack Russel met verlatingsangst die je geen seconde alleen kon laten of hij blafte de hele buurt bij elkaar. We waren des einde raad en kwamen na wat omzwervingen bij Marit terecht. Marit is een top gedragstherapeut die de tijd voor je neemt en dingen helder en duidelijk uitlegt. Een half jaar later kan Sjaak inmiddels probleemloos 4 tot 6 uur thuis blijven en hij is dol op de dagopvang die Marit ook aanbiedt. 

Ranga de puber

Gedragstherapie

Ranga is een Duitse Staande Draadhaar en was als puber ontzettend stout en deed vanalles wat niet mocht of niet goed was. Dankzij Marit van Dogdoc is het ons gelukt Ranga te veranderen in een gehoorzame hond die niet meer brutaal blaft als haar iets verboden wordt, netjes naast me loopt zonder te trekken, vriendelijk met andere honden speelt, en in huis haar plaats kent. En dat allemaal binnen een tijdsbestek van 4 weken trainen. Zeer deskundig.