WOOFCAMP

Kan ik een losse WOOFCAMP-les volgen?

​Ik leg je graag uit waarom wij geen losse proeflessen aanmoedigen. Dat heeft te maken met het managen van jouw verwachtingen en het warborgen van de flow van de lopende lessen.

Ik leg je graag uit waarom wij geen losse proeflessen aanmoedigen. Dat heeft te maken met het managen van jouw verwachtingen en het waarborgen van de flow van de lopende lessen.

Ten eerste weten we uit ervaring dat het sporten op deze manier pas écht leuk wordt na de 3e les. Als jij dus maar één keer komt, krijg je mogelijk een vertekend beeld. De combinatie zelf sporten én je hond in de gaten houden én hem enthousiasmeren bepaalde dingen te doen is uitdagend. Na les 3 ongeveer begint daar meer flow in te komen. Dan zijn jullie als team beter op elkaar ingespeeld, gaan de oefeningen jullie gemakkelijker af en weet de hond ook beter wat hij kan verwachten.

Ten tweede, zit er in de WOOFCAMP lessen een bepaalde opbouw. Wanneer er telkens nieuwe mensen mee doen wordt de flow van de les onderbroken.

Dus als je kennis wilt maken met WOOFCAMP meld je dan aan voor een heel blok, dat zijn vijf lessen. Dan heb je een veel completer beeld.

Terug naar overzicht